Liefde voor sport, hardlopen, fashion en good looking.

Sommige dames 'verwaarlozen' zichzelf door minder tijd aan zichzelf te besteden dan dat ze daadwerkelijk verdienen. Laat de beste kant van jezelf zien en ga sporten, houd vol, let op je voeding en word fit! Besteed aandacht aan jezelf en aan je outfit en laat zo zien hoe mooi je bent!

Ladieslove2run is opgericht voor alle vrouwen die hardlopen, fitnessen of een andere sport beoefenen. Elke vrouw verdient het om er altijd mooi uit te zien, ook tijdens het sporten. Vrouwelijke kleding zoals print tights, rokjes, shortjes en felle kleuren maken jou mooier en daardoor zelfverzekerder. Het enige wat jij nog hoeft te doen is durven!

Het assortiment bestaat alleen maar uit merken van een hoogwaardige kwaliteit. Je wilt natuurlijk niet dat je outfit tijdens het sporten enorme zweetplekken laat zien of gaat schuren. Wij testen alle artikelen zelf, zodat we er zeker van zijn dat jij een functionele en modieuze outfit krijgt. Wij bieden alleen maar de beste producten tegen zeer scherpe prijzen aan.

Voor advies, tips, een samenwerking of overige vragen kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen via info@ladieslove2run.nl of vraag onder 'mijn account' een ticket aan. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

E-mailadres: info@ladieslove2run.nl

KvK-nummer: 63040816

BTW-nummer: NL219965298B01

Postadres:
Ladieslove2run
Dalwagen 43
6669 CB Dodewaard