Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Polar A370

Polar A370

€199,90 €169,90
niet op voorraad
De Polar A370 combineert dagelijkse hulp bij het bereiken van je trainingsdoelen met Polar Sleep Plus. Op die manier levert de Polar A370 een volledig beeld van de conditie van de gebruiker op basis van het snijpunt van training, rust en herstel.
Ladieslove2run - dé online hardloopwinkel voor sportieve Ladies!.
 • Altijd hoogwaardige kwaliteit
  Functioneel & vrouwelijk
 • Gratis verzending boven € 30
  € 2,95 verzendkosten bij kleine orders
 • Snelle levering (1-2 werkdagen)
  Vaak dezelfde werkdag verzonden
 • Gratis retour
  Gratis omruilen of geld terug
Beschrijving

De Polar A370 combineert dagelijkse hulp bij het bereiken van je trainingsdoelen met Polar Sleep Plus. Op die manier levert de Polar A370 een volledig beeld van de conditie van de gebruiker op basis van het snijpunt van training, rust en herstel. Het verfijnde topontwerp van de Polar A370 heeft een waterdicht kleurendisplay met touchscreen, heldere kleuren en een trilfunctie voor meldingen. 

De Polar A370 meet automatisch je polsslag tijdens momenten van rust en fysieke activiteit. De Polar A370 meet continue de hartslag in minimale intervallen van vijf minuten en kan ook herkennen wanneer gebruikers hun polsen bewegen bij zwaardere inspanningen (bv. wandelen, lopen). Tijdens die zwaardere inspanningen zal een 3D-accelerometer de Polar A370 in werking brengen om je hartslag automatisch aan een hogere resolutie te meten. De Polar A370 herkent ook momenten van rust en meet de hartslag in rust elke vijf minuten tijdens die rustperiodes. Vervolgens combineert de Polar A370 die gegevens om rechtstreekse hulp te bieden bij het bereiken van je trainingsdoelen. Een uitvoeriger dagelijks overzicht en verhelderende conditiehulp is beschikbaar in de Polar Flow App. Daar kunnen gebruikers hun hartslag bij inspanningen en in rust bekijken, toegang krijgen tot Polars Smart Coaching-functies voor extra hulp, en feedback krijgen op specifieke activiteiten met conclusies op basis van Activity Benefit, Smart Calories en Training Benefit. Het is zelfs mogelijk dat gebruikers merken dat ze hun dagelijkse trainingsdoel sneller bereiken dankzij het nieuwe precisieniveau van Polars nieuwe combinatie van hartslag- en trainingsalgoritmes.

“De bruikbaarheid van traditionele hartslagmonitors is beperkt gebleven tot trainingsmomenten; maar hoe zit het met de overige 23 uur in een dag? Het is cruciaal om die uren te begrijpen – of je nu traint, rust of een lichte activiteit doet – als je je conditiedoelen wil bereiken,” zegt Sander Werring, Managing Director bij Polar Benelux. “Polar heeft een 24/7 hartslagmeting ontwikkeld om die cruciale leegte op te vullen. Nu geven we gebruikers de kans hun conditie in eigen handen te nemen, met een 24/7 perspectief op hun hartslagprofiel, trainingsniveaus, en zelfs rust en herstel. Dit is een revolutie voor atleten van alle niveaus, van beginners tot professionals.”

De Polar A370 combineert continue hartslagmeting met Polar Sleep Plus, een intelligent slaapsysteem met een intelligent algoritme dat met behulp van een 3D-accelerometer automatisch de timing, hoeveelheid en kwaliteit van je nachtrust berekent op basis van je positie en polsbewegingen. Polars intern ontwikkelde Polar Sleep Plus-algoritme gebruikt polysomnografie als een referentiemeting. In de wetenschap en de geneeskunde is polysomnografie de gouden standaard voor de beoordeling van slaappatronen. De Polar A370 is ontwikkeld om een even accurate waarneming van slaappatronen te bieden als de polysomnografiestandaard en geeft precieze metingen weer die nauwkeuriger en behulpzamer zijn.

Polar Sleep Plus is ontwikkeld voor mensen die een evenwicht zoeken tussen beweging en rust. Daar komt ook het aanleren van gezonde slaappatronen bij kijken. Door een aantal verschillende meeteenheden op te volgen, zoals de totale slaapduur, reële slaaptijd, wanneer gebruikers in slaap vallen en wakker worden, en slaaponderbrekingen, kan Polar Sleep Plus gebruikers een continuïteitsscore op een schaal van 1 tot 5 geven om weer te geven hoe constant hun slaappatroon was. Gebruikers kunnen hun nachtrust de volgende ochtend ook een score geven. Op basis van de slaappatroongegevens zal Polar Flow automatisch feedback geven over manieren om beter te slapen. Gebruikers kunnen vervolgens na verloop van tijd de timing, hoeveelheid en kwaliteit van hun nachtrust opvolgen om hun slaapschema aan te passen en hun doelen te bereiken. 

“We slapen gedurende een derde van ons leven. Als je een holistisch inzicht probeert te krijgen in je conditie, is het dan ook even belangrijk om je lichaam in rust op te volgen en te begrijpen als om het tijdens fysieke activiteiten te begrijpen,” zegt Marco Suvilaakso, Chief Strategy Officer bij Polar Global. “Met Polar Sleep Plus en Polar Flow worden je gegevens geanalyseerd zodat je je slaapgewoontes en hun impact op je conditie, gezondheid en levenskwaliteit beter kan begrijpen. Polar Sleep Plus is gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te begrijpen en motiveert je om het gewoon beter te doen. De combinatie van de continue hartslagmeting van de Polar A370 en de resultaten van Polar Sleep Plus biedt een 24/7 conditiemethode met bruikbare stappen, of je nu aan het lopen, aan het gewichtheffen of thuis aan het ontspannen bent.”  

De Polar A370 biedt niet alleen de nieuwste geavanceerde hartslag- en slaappatroonmeting, maar kan ook worden gebruikt als een hartslagsensor met elke andere compatibele mobiele app of Bluetooth-apparaat. Je kan de A370 ook verbinden met je gsm om via het navigatiesysteem je snelheid, afstand en route op te volgen. De accelerometer van deze tracker kan ook de loopsnelheid en -afstand inschatten wanneer je binnen op een looptoestel of een piste loopt. In combinatie met Polar Balance kan je de Polar A370 gebruiken om je gewicht doeltreffend onder controle te houden.

Voordelen:

-          Fitness tracker met 24/7 continue polsslagmeting

-          Geavanceerde Sleep plus analyse

-          Waterdicht kleurendisplay met touchscreen

-          Trilfunctie voor meldingen

-          Verwisselbare polsband, verschillende kleuren polsband te verkrijgen

-          De accelerometer van deze tracker kan ook de loopsnelheid en -afstand inschatten wanneer je binnen op een looptoestel of buiten gaat hardlopen/wandelen. Dit is niet op basis van GPS maar van beweging.

-          Je kan met de A370 ook met GPS buiten trainen. In dit geval moet je je smartphone bij hebben en deze koppelen met je A370 en GPS aanzetten

-          Fitnesstest (wel een band vereist)

-          Running programma zit er op. Gericht trainen voor een bepaalde afstand voor hardlopen

-          Activity tracker

-          Te koppelen aan smartphone

-          Hartslagzones zelf in Polar Flow instellen

-          Sportprofielen

-          Laat het trainingseffect zien van elke training

-          Calorieenverbruik